• ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON
    • KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI
  • ÜRÜNLERİMİZ
  • BAYİLERİMİZ
  • HABERLER
  • İNSAN KAYNAKLARI
  • İLETİŞİM
ENG
  • FINDIK İÇİ
  • SİYAH ÇEKİRDEK
  • ANTEP FISTIĞI
  • SARI LEBLEBİ
  • SOSLU MISIR
  • TUZLU İÇ FISTIK
  • KARIŞIK ÇEREZ
  • KABAK ÇEKİRDEĞİ
  • BADEM İÇİ
  • BEYAZ LEBLEBİ
  • ÇITIR LEBLEBİ
  • SÜPER MİX KOKTEYL
  • KABUKLU FISTIK
  • BEYAZ ÇEKİRDEK
  • SOSLU YER FISTIĞI
  • KAJU
  • CİN MISIRI
SARI LEBLEBİ
yellow chickpeas
40 GR
80 GR
200 GR
400 GR

BESİN DEĞERLERİ (100 gramdaki enerji ve besin değerleri)

  Enerji Kcal/100 gr 626 Karbonhidratlar %8.10
  Protein %21.50 Kalsiyum mg/100 gr 86.30
  Doymuş Yağ %3.87 Magnezyum mg/100 gr 36.00
  Doymamış Yağ %49.78 Demir mg/100 gr 6.77
Ürünlerimiz: TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Belgelerine Sahip
Tesislerimizde Üretilmiştir.
  Ürün
Kodu
Gramajı Koli Adedi   Koli Ebat Koli Barkot Adet Barkot
  106 40 gr 24 280*120*120 8695889620030 8695889615890
  206 80 gr 12 230*125*125 8695889620108 8695889618044
  406 200 gr 12 340*190*120 8695889620238 8695889610055
  606 400 gr 6 330*210*88 8695889620368 8695889614480
SARI LEBLEBİ
Çeşitli rahatsızlıkları giderdiği bilinen leblebi nohuttan elde edilir. Genellikle "sarı leblebi" olarak bilinen bu tür leblebinin öğütülmesi ya da havanda dövülmesiyle leblebi unu elde edilir. Şekerle ya da kuru üzümle karıştırılarak yenilebilen ve son derece lezzetli olan leblebi unuyla, kimi yörelerde "leblebi helvası" da yapılır. Üçüncü kavurma sırasında kabukları çıkarılmayan bu tür leblebi "sakız leblebisi" adıyla anılır


Faydaları
- Anne sütünü artırır.
- Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır
- Neredeyse yok denecek kadar az
  yağ içerir ve içinde bulunan yağlar
  vücuda yararlıdır
- Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet
  yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
Tweet
  • KURUMSAL
  • ÜRÜNLERİMİZ
  • BAYİLERİMİZ
  • HABERLER
  • İNSAN KAYNAKLARI
  • İLETİŞİM
Tüm Hakları Hilal Kuruyemiş ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti.’ye aittir. 2014 ©